Engros piercing smykker

Engros piercing smykker

Vi har kæmpe udvalg i piercingsmykker. Både som begynder og til skift, efter heling.

Du finder masser af smykker til at pierce med, og du kan også tilbyde dine kunder et stort udvalg i smykker til at skifte med.

Materialet på 1. gangs piercingsmykker er enten titanium eller 316L ASTM-F-138 implant steel. Du finder blandt andet tungepiercing smykker i størrelser fra 6mm op til 25mm eller endnu længere op til 47mm. Masser af navlepiercing smykker med dobbeltsten i mange farver, så dine kunder selv kan vælge en farve de kan li. Navlepiercing smykker fra 6mm op til 11mm. Ligeledes har vi navlesmykker med bioplast stave, hvilket er yderst velegnet til at pierce med. Buet stave til øjenbryn eller intim kan vi også tilbyde i mange længder og kuglestørresler. Captive ringe i 1,2mm og 1,6mm også i 316L ASTM-F-138 implant steel, i størrelser fra 6mm op til 50mm. Labret stave er meget populære også i ørene. Vi tilbyder derfor også disse i 316L ASTM-F-138 implant steel i størrelser fra 4mm - 13mm

Når dine kunders piercinger er helet, kan du også finde et stort udvalg af disse hos os. Skab et mersalg, ved at tilbyde smukke smykker.

Der er 23 varer.

Viser 1-23 af 23 element(er)

Aktive filtre