Piercing løsdele

Vi bruger kun den bedste kvalitet, så du som piercer kan tilbyde dine kunder den bedste kvalitet. Vi anbefaler disse smykker når du laver body piercinger, så du kan giver kunden det bedste materiale på marked. I piercing løsdele finder du alle de stave og kugler du skal bruge, for at lave lige netop det smykke du ønsker. Du kan lave utallige kombinationer, når det gælder tykkelser, længder og størrelse kugler. Stenene i vores smykker er ikke limet i, så de kan autoklaveres. Ønsker du derimod at købe nogle færdig samlet smykker, så kig under basis piercing smykker. Det eneste du selv skal gøre, er at autoklavere dem.

Micro dermal ankers sælger vi kun i titanuim 6Al-4V-Eli ASTM F-136. Et lidt dyrere med bedre materiale og med 2mm rise for bedre tilpasning. Ligeledes med 2 huller for bedre fastgroning.

Materialer på vores piercing løsdele, er enten i 316L-ASTM-F-138 implant grade steel, titanium 6Al-4V-Eli ASTM F-136 eller bioplast. Bioplast er måske nyt for dig, men er super god til nye body piercinger, da risikoen for afstødning er betydelig mindre, end ved metal-stave og bioplast bøjer med kroppen, hvilket genere mindre og giver mindre irritation af såret. Alle disse kan autoklaveres, så du selvfølgelig kan benytte et sterilt produkt til dine body piercinger. Mindste antal er 10stk, men jo flere du køber, des billigere er de.     

Se også vores billige autoklaveposer.

Piercing løsdele engros

Der er 9 varer.

Viser 1-9 af 9 element(er)

Aktive filtre